Bestel voor 17 uur, volgende werkdag geleverd
Gratis verzenden v.a. € 65 (NL) - € 85 (BE)
Retourneren binnen 21 dagen

Inspiratie voor het komende winter seizoen

Welkom in onze wonderlijke winterwereld bij Alles in Wonderland! De dagen worden korter en de nachten langer, maar onze winkel blijft een bron van warmte en inspiratie. Ontdek onze selectie van betoverende kerstdecoraties, sfeervolle verlichting, en gezellige woonaccessoires die je huis omtoveren tot een knus winterparadijs. Ben je op zoek naar het perfecte cadeau? Laat je inspireren door onze zorgvuldig uitgekozen collectie voor iedereen op je lijst. Dit seizoen draait alles om het samenbrengen van dierbaren, het delen van verhalen, en natuurlijk het genieten van de feestdagen. Duik in onze wereld van winterse wonderen en maak dit seizoen onvergetelijk.

Met meer dan 2000 verschillende soorten ornamenten bieden wij een van de meest unieke en uitgebreide collecties in Nederland. Elk ornament is zorgvuldig geselecteerd om jouw kerstboom een persoonlijke en bijzondere touch te geven. Van glinsterende sneeuwvlokken en klassieke kerstfiguren tot moderne artistieke creaties, onze kerstballen zijn perfect om jouw feestdagen extra speciaal te maken. Om de volledige collectie te bekijken klik je hier.

 

Creëer jouw eigen winterwonderland met onze unieke peperkoekhuisjes, waar vakmanschap en creativiteit samenkomen. Deze huisjes zijn met de hand afgewerkt en variëren van kleine, gezellige optrekjes tot grote, indrukwekkende bouwwerken, zodat er voor elke stijl iets te vinden is. Of ze nu met of zonder lichtje zijn, onze huisjes zijn gemaakt van stevig kleideeg en vormen een sfeervolle toevoeging aan elke ruimte. Deze huisjes zijn niet alleen decoratief, maar ook ware kunstwerken. Of je nu kiest voor een klassieke bruine variant of een kleurrijke Toren van Pisa, elk huisje is een echte blikvanger.

Om de volledige collectie te bekijken klik je hier.

Een afbeelding van drie miniatuur peperkoekhuisjes, gemaakt van keerdeeg. De huisjes zijn versierd met suikerglazuur en hebben een warm, gezellig lichtje. De achtergrond is wit en versierd met kersttakken en sneeuwvlokken.
Een blauwe glazen kaars met een wit label waarop staat

Als de nachten langer worden en de kou zich aandient, is er niets zo gezellig als het warme, zachte licht van kaarsen. Bij ons vind we een uitgebreide collectie kaarsen en kandelaars die elke ruimte omtoveren tot een sfeervolle haven. Onze selectie strekt zich uit van eenvoudige, elegante dinerkaarsen tot robuuste stompkaarsen en artistieke kandelaars, perfect voor elk interieur.

Laat onze kaarsen je huis vullen met een warme gloed die de winterse kilte verdrijft. Elke kaars is zorgvuldig gekozen om niet alleen licht, maar ook warmte en stijl te bieden. Of je nu een rustige avond plant met een boek en een kop thee, of een gezellig diner met dierbaren, onze kaarsen creëren de perfecte ambiance.

Ontdek onze veelzijdige collectie en vind de perfecte match voor jouw thuis. Want met onze kaarsen is het eenvoudig om licht en warmte te brengen in de donkere winterdagen.

 

Verlicht je huis deze winter met onze schitterende selectie kerstverlichting. Bij ons vind je een divers aanbod van verlichtingsopties die elke ruimte omtoveren tot een feestelijk paradijs. Of je nu kiest voor verlichting op batterijen of met een stekker, voor binnen of buiten, wij hebben de perfecte lichtjes om je huis te doen stralen.

Een bijzondere favoriet zijn onze kaarsjes op clip met een LED-lampje. Deze innovatieve lichtjes klem je eenvoudig in je kerstboom, waardoor het lijkt alsof er echte kaarsjes branden, zonder de zorgen van open vuur. Het resultaat is een klassieke, sfeervolle uitstraling met de veiligheid en het gemak van moderne technologie.

Van sfeervolle lichtsnoeren tot elegante kaarslichtjes, onze kerstverlichting is beschikbaar in verschillende stijlen en maten. Perfect om jouw huis zowel binnen als buiten te decoreren en de donkere dagen te vullen met licht en warmte. Ontdek nu onze collectie en vind de ideale verlichting om jouw kerst extra schitterend te maken.

Transformeer Je Verlichting met Onze Veelzijdige Light Caps

Verander je standaard LED-verlichting in een dynamisch kleurenspektakel met onze innovatieve Light Caps. Deze hoogwaardige siliconen dopjes zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om nieuwe leven te blazen in ‘saaie’ witte lichtsnoeren. Verkrijgbaar in een reeks levendige kleuren zoals blauw, groen, oranje, paars en nog veel meer, evenals speciaal samengestelde kleurencombinaties, bieden de Light Caps eindeloze mogelijkheden om je ruimte te personaliseren.

Elk pakket bevat 40 dopjes, makkelijk aan te brengen en te verwisselen, waardoor je in een handomdraai de sfeer in elke kamer kunt aanpassen. De kleur van de dopjes kan variëren afhankelijk van de kleurtemperatuur van je LED-lampen, van klassiek warm tot koel wit, wat zorgt voor een prachtig visueel effect.

Wil je een specifieke kleurencombinatie die perfect past bij jouw decor? Geen probleem! Stuur ons een mailtje met je verzoek en we kijken graag wat we voor je kunnen doen. Onze Light Caps zijn geproduceerd door Light Caps s.r.o. in Tsjechië en zijn gemaakt van duurzaam, flexibel siliconen om kwaliteit en stijl te garanderen.

Ontdek de mogelijkheden en breng kleur in je leven met onze Light Caps. Bezoek nu onze collectie en start vandaag nog met transformeren!